Psykoterapi • Familjerådgivning • Utbildning

Psykoterapi, handledning och utbildning

Familjerådgivningen Öresund har varit verksam sedan mitten av 90-talet. Företaget är väl etablerat i nordvästra Skåne och har bland annat avtal att bedriva familjerådgivning för boende i Landskrona, Höganäs, och Bjuvs kommuner.

Familjerådgivningen Öresund erbjuder också familjerådgivning och parterapi för boende i övriga kommuner samt psykoterapi, sexologisk rådgivning och handledning. Vi har även utbildningar inom familjerådgivning, interpersonell psykoterapi m.m. Våra medarbetare är legitimerade psykoterapeuter, psykologer och familjerådgivare med lång erfarenhet och auktorisation. Vi har mottagningar i centrala Helsingborg och Landskrona. Vi är medlemmar i: KFR Föreningen Sveriges Kommunala Familjerådgivare och ICEEFT Emotionally Focused Therapy for Couples.

Familjerådgivningen Öresund har avtal med Landskrona kommun, Bjuvs kommun och Region Skåne.


VI SOM ARBETAR PÅ FAMILJERÅDGIVNINGEN

Vi som arbetar på Familjerådgivningen Öresund är en grupp med bred kompetens. Vi har alla lång erfarenhet från våra grundyrken som socionom, psykolog och sjuksköterska. Vi är psykoterapiutbildade i olika omfattning och inriktning, som individ, familj och sexologi. I gruppen finns också handledarkompetens med familjeterapeutisk inriktning.